9911 Business

Just another SeoBureau site

Defibrillators zijn levensreddende apparaten die zijn ontworpen om te helpen bij het stoppen of omkeren van cardiale arrestatie of hartstilstand. Deze elektrische machines worden niet alleen gebruikt in ziekenhuizen, maar ook in de meeste andere medische faciliteiten. Er zijn veel soorten defibrillatoren. Je moet weten wat voor soort je nodig hebt voordat je uitgaat en koop er een voor je huis.

defibrillator kopen

De eerste soort is een snelle luchtstimulatie-eenheid. Dit is het meest voorkomende type AED  defibrillator en is in feite een elektrische pomp die schokken geeft aan mensen met hartstilstand. Een schok wordt slechts enkele seconden nadat het hart stopt met kloppen om te voorkomen dat de persoon het bewustzijn verliest. Een voordeel hiervan is dat het reliëf kan geven aan mensen met geen pacemakers, degenen die niet eerder zijn geschokt en kinderen. Het nadeel is echter dat het geen noodhulp kan geven als het slachtoffer geen circulatie op de hersenen heeft.

Het tweede type is een reddingscardialefibrillator. Dit soort defibrillator geeft schokken die vergelijkbaar zijn met die welke aan cardiale arrestatiënten zijn gegeven. Het werd uitgevonden om diegenen te helpen die niet in staat zijn om atomaire shocktherapie te gebruiken of die te jong of te oud zijn om het atropische programma te gebruiken. Het apparaat kan worden gebruikt voor slachtoffers van cardiale arrestatie, evenals patiënten met atriale fibrillatie en ventriculaire fibrillatie. Het is echter niet geschikt voor allerlei cardiale arrestatie, dus u moet het met uw arts bespreken als u denkt dat u het nodig heeft. Een AED kopen, kijk dan eens bij AED masters.

Het derde type is een geavanceerder model van de snelle luchtstimulatie-eenheid. Deze defibrillator gebruikt een sonde die radiogolven verzendt die door het lichaam worden geabsorbeerd. Deze golven interfereren met het ritme van de bloedstroom in het hart en voorkomen dat de hartslag stoppen. Dit maakt het hart meer kans om zijn activiteit te hervatten zodra het de onregelmatigheden bezorgt die wordt veroorzaakt door de elektrische schok. Dit is anders dan conventionele defibrillatoren die alleen werken aan mensen die een hartstilstand hebben of degenen die lijden aan ventriculaire tachycardie, die een aandoening is die wordt veroorzaakt door overmatige pompen van bloed door het hart. Als u een van deze voorwaarden hebt, moet u de snelle luchtdefibrillatoren gebruiken in plaats van een andere vorm van hartfibrillator.

Er zijn veel verschillende soorten defibrillatoren beschikbaar in de markt. Elk model verschilt in de manier waarop het werkt en welke functies het komt. Zorg er dus voor dat u de verschillen tussen uw opties kent voordat u een aankoop doet. Je zult merken dat de meesten heel gemakkelijk te gebruiken zijn, maar je moet nog vragen stellen als je niet zeker weet hoe ze werken.

Een defibrillator is absoluut een goede investering. U kunt ervoor kiezen om dit apparaat te gebruiken voor meer dan alleen degenen die in een hartstilstand zijn. Het is ook handig voor mensen die ook problemen hebben met hun hart en longen. Als u een van deze voorwaarden heeft, moet u de mogelijkheid om vandaag een defibrillator te kopen.